Rondleidingen & trouwfoto's

Beleef meer!

Een rondleiding met het accent op een bepaald onderwerp of thema? Eerst het huis ontdekken en daarna genieten van een goed glas in de tuin? In Huis Van Gijn is het mogelijk!

Privé rondleiding

Wilt u meer halen uit uw museumbezoek? Met een privérondleiding (van maximaal 3 personen +  1 rondleider) door Huis Van Gijn ontdekt u alle geheimen van het huis. Op deze manier steunt u onze freelance rondleiders die als zelfstandig cultureel ondernemer voor ons actief zijn. Een privé rondleiding kost €40,-.

Een standaard rondleiding duurt een uur. Wilt u wat langer de tijd nemen, dan is dat uiteraard geen enkel probleem. Neem voor meer informatie vooral contact met ons op!

Rondleiding 1 uur
dinsdag t/m vrijdag € 75,-
in het weekend of na 17:00 uur € 85,-

Rondleiding 1,5 uur
dinsdag t/m vrijdag € 112,50,-
in het weekend of na 17:00 uur € 127,50,-

Per rondleiding is er plaats voor maximaal vijftien deelnemers. Dit dient voor de veiligheid van de voorwerpen en het interactieve karakter van de rondleidingen.
Voor rondleidingen in een andere taal wordt € 15,00 extra in rekening gebracht.

Contact

+31(0)78 7705217 (tijdens kantooruren)
mailto:acm.schuurmans@dordrecht.nl

Bezoekadres

Nieuwe Haven 30
3311 AP Dordrecht

Postadres

Museumstraat 32
3311 XP Dordrecht

Trouwfoto Simon en Cornelia

Huwelijksportret Simon van Gijn en Cornelia van Gijn - Vriesendorp

Trouwfoto's

Trouwfoto’s maken met een historisch tintje? Het kan in Huis Van Gijn! Neem voor meer informatie of aanmelden contact op via telefoonnummer 078 770 8708.

  • De kosten bedragen €150.
  • De naam van de fotograaf dient vooraf gemeld te worden.
  • Een suppoost begeleidt het gezelschap. Zijn/haar instructies dienen te allen tijde opgevolgd te worden.
  • Het is verboden te flitsen in de museumzalen.
  • Maximale groepsgrootte is: bruidspaar (2), fotograaf, plus nog 2 personen.
  • Aanmelden minimaal 1 werkdag voor aanvang fotosessie.
  • Op dagen waarop grote aantallen bezoekers worden verwacht, zijn geen fotosessies toegestaan.

Onze locaties

Huis Van Gijn, Dordrechts Museum, Het Hof van Nederland en Regionaal Archief Dordrecht zijn één organisatie voor kunst, archief en geschiedenis van de stad Dordrecht. Met energie, elan en ambitie werken we aan een gevarieerd programma van tentoonstellingen en activiteiten. Hieronder ontdekt u een greep uit het gezamenlijke aanbod.

Ontdek Het Hof van Nederland

Ontdek Het Hof van Nederland aan de hand van verschillende thema rondleidingen door het gebouw. Bijvoorbeeld Water en welvaart, Geloven in Dordrecht of Dordrecht en Oranje. Bij iedere rondleiding hoort ook een speciale route door Dordrecht, welke onder leiding van een gids of op eigen gelegenheid gewandeld kan worden.

Ontdek het Dordrechts Museum

Het Dordrechts Museum heeft een gevarieerd aanbod aan activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden. Wanneer u vanuit een specifieke invalshoek een bezoek wilt brengen, helpen wij u graag bij het samenstellen van een museumbezoek op maat.

Sluit het Verborgen Museum