Kinderfeestje

Terug in de tijd met een kinderfeestje bij Huis van Gijn. Ontdek het huis verkleed als dienstmeid of knecht en ga op zoek naar de mooiste plekjes en de vreemdste voorwerpen. Hoe leefde de mensen in de 19de eeuw? Tijdens deze feestelijke middag kom je niet alleen veel te weten over het leven van Simon van Gijn maar mag je ook je eigen huis gaan maken.  Hoe zou jij het inrichten?

Maar wat is een feestje zonder taart? We sluiten het kinderfeestje af bij Coffeelicious met een drankje en een lekkere taart . Je kunt kiezen voor een Chocoladetaart, Witte chocolade frambozen taart of Worteltaart. Uiteraard is de tafel feestelijk versierd.  Kosten: €120,- (doordeweeks), €137,50 (weekend). Het feestje duurt in totaal 2 uur.

Wil je langer feesten en met de kinderen ook een workshop volgen? Ga dan Cupcakes versieren of een Freakshake maken! De workshopkosten zijn €60,-. Dit bedrag komt bovenop de standaard kosten van €120,-

Het kinderfeestje is bedoeld voor 10 kinderen, bij meer kinderen wordt er per kind €12,00 extra gerekend. Kiest u voor de extra workshop bij Coffeelicious? Dan wordt er €6,00 euro per extra kind gerekend.

Consumpties voor de begeleiders zijn niet inbegrepen.

Voor vragen of boekingen kunt u contact opnemen met Nancy Schuurmans | T: +31 (0)78 7705217 | ACM.Schuurmans@dordrecht.nl

Sluit het Verborgen Museum