Ontdek de programma's

primair onderwijs

Van de kleuterklas tot en met groep 8, Huis Van Gijn laat kinderen graag kennis maken met het huis, haar bewoners en het leven in Dordrecht in de 19de eeuw.

Voor alle groepen in het basisonderwijs bieden wij een algemene rondleiding door het huis aan. Daarnaast zijn voor het primair onderwijs de bovenstaande programma’s beschikbaar. Meer informatie of reserveren? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Educatief aanbod

Ontdek het educatieve aanbod van Huis Van Gijn, het Dordrechts Museum én Het Hof van Nederland.

Programma op maat

Van de kleuterklas tot en met het eindexamen, onze musea laten kinderen en jongeren –  vanuit hun eigen belevingswereld – graag kennis maken met kunst en geschiedenis. Wanneer u een speciaal project op school hebt en een bezoek wilt brengen aan het Dordrechts Museum, Huis Van Gijn of Het Hof van Nederland, helpen wij graag bij het opzetten van een museumles op maat. Voor rondleidingen of lesprogramma’s in een andere taal wordt € 15,00 extra in rekening gebracht.

Contact

Vragen over de educatieve programma’s van het Dordrechts Museum, Huis Van Gijn of Het Hof van Nederland? Stel ze aan de leden van het educatieteam! Zij denken graag met u mee over de vele mogelijkheden.

Primair onderwijs
Caris Bakker
078 770 5303
cm.bakker@dordrecht.nl

Tim Veldhuis
078 770 5206
t.veldhuis@dordrecht.nl

Voortgezet onderwijs
Marianne Verhoork
078 770 5219
jem.verhoork@dordrecht.nl

Joëlle Hoogendoorn
078 770 5231
j.hoogendoorn@dordrecht.nl

Sluit het Verborgen Museum