Voortgezet Onderwijs

Met de klas naar Huis Van Gijn

Van vmbo tot en met gymnasium; Huis Van Gijn laat leerlingen graag kennis maken met het huis, haar bewoners en het leven in Dordrecht in de 19de eeuw.

Voor alle klassen in het voortgezet onderwijs bieden wij educatieve programma’s aan. Wanneer u een speciaal project op school hebt en een bezoek wilt brengen aan Huis Van Gijn helpen wij u graag bij het opzetten van een museumles op maat. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Educatief aanbod

Ontdek het educatieve aanbod van Huis Van Gijn, het Dordrechts Museum én Het Hof van Nederland.

Programma op maat

Van de kleuterklas tot en met het eindexamen, onze musea laten kinderen en jongeren –  vanuit hun eigen belevingswereld – graag kennis maken met kunst en geschiedenis. Wanneer u een speciaal project op school hebt en een bezoek wilt brengen aan één Huis Van Gijn, het Dordrechts Museum of Het Hof van nederland, helpen wij graag bij het opzetten van een museumles op maat. Voor rondleidingen of lesprogramma’s in een andere taal wordt € 15,00 extra in rekening gebracht.

Contact

Vragen over de educatieve programma’s van het Dordrechts Museum, Huis Van Gijn of Het Hof van Nederland? Stel ze aan de leden van het educatieteam! Zij denken graag met u mee over de vele mogelijkheden.

Primair onderwijs
Caris Bakker
078 770 5303
cm.bakker@dordrecht.nl

Tim Veldhuis
078 770 5206
t.veldhuis@dordrecht.nl

Voortgezet onderwijs
Marianne Verhoork
078 770 5219
jem.verhoork@dordrecht.nl

Joëlle Hoogendoorn
078 770 5231
j.hoogendoorn@dordrecht.nl

Sluit het Verborgen Museum